Daniel Stuarts berättarskola

Presentationsteknik

Jag erbjuder konstruktiv kritik till dig som vill bli bättre på att tala inför folk, arbetsgrupper eller på ett bröllop. Med utgångspunkt i klassisk retorik kan jag ge goda tips och råd på ditt skriftliga tal.

Berättarcoaching

Jag erbjuder konstruktiv kritik till dig som vill bolla idéer till texter eller ett manus till en roman. Jag coachar dig i din berättelse, oavsett om det är en biografi, deckare eller historisk roman. I vårt första samtal berättar du om din text och vi kommer överens om vad jag ska hjälpa dig med, dramaturgin i din berättelse, språket, stilistiken eller karaktärerna.

Du kontaktar mig innan du betalar in några pengar eller sänder mig en text. Se kontaktuppgifter.

Vad är dramaturgi?

Drama är grekiska och betyder handling. Dramaturgin är berättelsens ”grammatik” som får oss att tydliggöra budskapet i berättelsen. Redan under antiken användes retorik och dramaturgi för att tala och berätta. Retoriken som ett hjälpmedel för att övertyga lyssnare att förstå eller motståndare att byta åsikt om det fanns en motsättning.

Idag använder jag retorikens grunder som disposition för att förbättra presentationsteknik och tal. Dessutom använder jag mig av dramaturgi som redskap till berättarcoaching.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig! Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Sänd ett mejl till info@danielstuart.se eller ring 0763279305 för att diskutera vad som skulle passa dig.