Osannolik vänskap

Osannolik vänskap

– till en man som bara ville vara människa

Underhållande, tät thriller om erotisk besatthet i en glamorös kändisvärld

Osannolik vänskap till en man som bara ville vara människa är en berättelse om relationen mellan Karl Astor Johansson och Charles Fabian Ohlsson. Barndomsvännerna är ganska olika, men hakar sig fast vid varandra och de umgås så intensivt att vänskapen övergår i hatkärlek. Skillnaderna i deras sätt att vara märks tydligt när Charles blir kär i Astors syster. Astor gör sig rolig över det inför andra gemensamma vänner. Astor är stark, karismatisk och svår att besegra, han är dessutom väldigt duktig och når framgångar inom mediebranschen. Men framgångarna övergår efterhand i minskad uppmärksamhet och tittarsiffror som sjunker. Då träffar han Emma på en pizzeria och blir blixtförälskad.
Följ med på en spännande historia där läsaren redan vet slutet men får följa historiens alla krumsprång fram till slutet. Hur blev det egentligen som det blev?

Karl Kristian Daniel Stuart föddes 1978 i Santiago de Chile och bor idag i Lerum. Han är utbildad bibliotekarie och jobbar som filialansvarig för Floda bibliotek och han driver en bokcirkel sedan ett år tillbaka.
Steget från bibliotekarie till författare har aldrig varit långt och författardrömmarna har alltid funnits, men det var först i år som han tog tag i skrivandet och lät texterna bli till debutboken Osannolik vänskap till en man som bara ville vara människa.

Författare: Daniel Stuart
ISBN: 9789178850990

Språk: Svenska
Utgiven: 2019-11-09
Förlag: Visto Förlag

Antal sidor: 123
Vikt: 260 gram